BE njofton 205 milionë euro të tjera ndihmë humanitare për Ukrainën

0 23

Komisioni Evropian ka njoftuar se do të japë 205 milionë euro të tjera ndihmë për Ukrainën, për shkak të krizës humanitare që po kalon si pasojë e agresionit rus.

“Kjo e çon ndihmën totale humanitare të BE-së si reagim ndaj luftës në 348 milionë euro, nga të cilat 13 milionë i dedikohen Moldavisë për të mbështetur personat e zhvendosur që vijnë në vend,” –tha Balazs Ujvari, zëdhënës i Komisionit të BE-së për buxhetin dhe burimet njerëzore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.