Besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin

0 36

Sot besimtarët myslimanë pas 30 ditëve agjërim festojnë Fitër Bajramin.

Edhe këtë vit besimtarë të shumtë në Tiranë falën namazin në sheshin “Skënderbej”. Kreu i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu uroi besimtarët për më shumë paqe dhe begati dhe kërkoi me shumë vëmendje ndaj të pamundurve.

Luftërat dhe konfliktet kanë ndikuar jetët e të pafajshmëve ndaj kreu i myslimanëve në Shqipëri kërkoi dhënien fund që paqja të mbizotërojë.

Fitër Bajrami finalizohet me drekën tradicionale si dhe me vizitat dhe takimet me familjarët, miqtë dhe të afërmit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.