Çfarë shkroi kryeministri? Rama lë një mesazh për popullin ukrainas

0 23

Kryeministri Edi Rama ndodhet në një vizitë zyrtare në Ukrainë, me ftesë të presidentit Vladimir Zelensky.

Pasi shikoi nga afër shkatërrimet e bëra nga sulmet ruse, kreu i qeverisë shqiptare la dhe një shënim për popullin ukrainas.

“Shpresoj që bota ta ndaloj këtë luftë, dhe shpresoj që Ukraina të mund të dalë e rilindur prej saj”,- ka shkruar Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.