Dëshmitari nuk paraqitet se është kërcënuar, shtyhet gjyqi ndaj Emiljano Shullazit dhe grupit të tij

0 38

Gjyqi ndaj të pandehurve Emiljano Shullazit dhe grupit të tij, përfshirë këtu dhe Lulzim Berishë e Viktor Ymerin, është shtyrë për datën 20 maj 2022.

Shtyrja e seancës gjyqësore është bërë pasi nuk ishte paraqitur dëshmitari i prokurorisë, Luftar Reçi.

Luftar Reçi, kishte paraqitur një kërkesë se s’mund të paraqitej pasi ndihej i kërcënuar dhe rënduar psikologjikisht.

Leave A Reply

Your email address will not be published.