Ditëlindja e Skënderbeut, ambasadorja Kim: Guximi dhe këmbëngulja e tij mbetet e gjallë në zemrat e shqiptarëve

0 31

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim, ka uruar ditën e lindjes së heroit kombëtar Skënderbeut.

Ajo thotë se guximi dhe këmbëngulja legjendare e Skënderbeut mbetet e gjallë në zemrat e shqiptarëve.

“Guximi dhe këmbëngulja legjendare e Skënderbeut mbetet e gjallë në zemrat e Shqiptarëve. Sot, ne festojmë historinë dhe trashëgiminë e tij”, shkruan Kim.

foto galeri

Leave A Reply

Your email address will not be published.