Ekspertët japin vetëm një këshillë për rënien në peshë!

0 49

Fillimisht ju themi të mos prisni që mrekullia të ndodhë që në javën e parë. Kur dikush dëshiron të dobësohet duhet të ketë durim dhe shumë besim që rezultati do të jetë ai i dëshiruari. Me siguri keni dëgjuar dhe lexuar për shumë mënyra dobësimi, por ka vetëm një ‘hile’ që do t’ju ndihmojë shumë për të humbur kilet e padëshiruara.

Nuk ka rëndësi çfarë diete do ndiqni, çfardo që do të hani duhet ta shënoni, pasi ky veprim do e bëjë gjithë punën për ju. Nëse e ndqini këtë këshillë do të jeni më të vetëdijshëm për gjërat që i jepni trupit tuaj dhe ky detaj do të ndikojë në mënyrën si do hani në vazhdimësi. Gjithashtu ju mund të numëroni kaloritë dhe të bëni llogaritë e duhura për të humbur kile. Kështu që nisjani nga puna.

Leave A Reply

Your email address will not be published.