Europa në alarm pas urdhërit të Putin për armët bërthamore që të jenë “në gadishmeri numër një”

0 117

Sot presidenti rus Putin ka urdhëruar të gjitha forcat berthamore në Rusi të kalojnë në gadishmeri numër një. Kjo ka shkaktuar panik dhe alarm në BE, pavarësisht se SHBA theksoi se kjo është taktikë ruse.

Por  Borreli, shefi i politikës së jashtme të BE, ka thërritur në takim online urgjent gjithë ministrat e jashtëm të BE pas kërcënimit të Putin për armët berthamore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.