Fiton betejën me Covid-19, Vjosa Osmani: Virusi ka lënë shumë familje pa të dashurit e tyre

0 35

Presidentja në detyrë në Kosovë, Vjosa Osmani e ka fituar betejën me Covid-19. Osmani nëpërmjet një video-je u është drejtuar qytetarëve duke iu bërë thirrje të mbrohen nga Covid-19.

“Jam rikthyer në zyre pas një izolimi dyjavor për shkak të virusit Covid-19. Kam bërë thirrje gjithnjë, e tani pas ekperiencës time dhe të familjes time me virusin, ju lutem sërish që të bëni kujdes të shtuar e të vazhdueshëm. Tashmë virusi është kudo. Ne ishim me fat ta luftojmë virusin me sukses, por, fatkeqësisht, ky nuk është fati i të gjithëve”, thotë Osmani.

Nga ana tjetër, ajo nënvizon se Covid-19 ka lënë shumë familje pa të dashurit e tyre. ”Covid-19 ka lënë shume familje pa më të dashurit e tyre, i ka rrëmbyer ata padrejtësisht pa pasur mundësinë për të dhënë përshëndetjet e fundit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.