Futbolli nis të pranojë pagesa me Bitcoin

0 40

Një klub futbolli mendohet të jetë i pari në pranon pagesat e ditës së ndeshjes në monedhën dixhitale.

Oxford City do të pranojë Bitcoin nga tifozët që blejnë bileta, ushqim dhe pije në stadiumin e tyre të tarifimit RAË si një alternativë e kartës dhe parave të gatshme.

Pagesat do të pranohen fillimisht në ndeshjen hapesë të Kombëtares Jugore në shtunën kundër Eastbourne Borough.

Drejtor i klubi tha se pagesa me Bitcoin mund të bëhet “normalja e re” në terren.

Leave A Reply

Your email address will not be published.