Gjendet një granatë e Luftës së Dytë Botërore në Maliq

0 28

Në Maliq është gjetur një granate e Luftës së Dyte Botërore.

Granta u gjet ne afërsi të një banese ne fshatin Veliterne, pikërisht pas shtëpisë se Astrit Qelasi.

Ajo mendohet të jetë e vitit 1941.

Pas konstatimit u njoftua policia dhe iu bë kërkesë Ministrisë së Mbrojtjes për demontimin e saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.