GJKKO merr vendimin, ja sa dënohet ish-drejtori i TVSH, Thoma Gëllçi

0 35

Gjykata e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit ka dënuar me dy vite burg ish-drejtorin e TVSH, Thoma Gëllçi.

Gëllçi përfiton nga gjykimi i shkurtuar, duke iu ulur kështu dënimi në 1 vit e 4 muaj.

Ish-drejtori i TVSH akuzohet për “Shpërdorim detyre”. Ndërkohë,  tre të akuzuarit e tjerë për veprën penale të “shkeljes së barazisë në tendera”, Julian Tapia, Ervin Muraj dhe Alban Malaveci, u dënuan me nga një vit burg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.