KLSH “troket” në bashkinë e Vlorës, pezullohen 5 punonjës

0 26

Pas auditit të KLSH në bashkinë e Vlorës, më shumë se 5 persona , shefa të sektorëve të ndryshëm janë pezulluar nga shërbimi civil për 5 vjet.

Burime konfidenciale bëjnë me dije se tashmë vendimi ju është komunikuar personave të përfshirë, por ende nuk ka një komunikim zyrtar në lidhje me shkaqet e pezullimit si dhe emrave konkret.

Mësohet se KLSH ka kerkuar pezullimin e tyre vjen pas kontrollit të ushtruar në bashki për disa muaj me radhë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.