Kryeministri Rama “dush” të ftohtë socialistëve, i paralajmëron hapur: S’ka të paprekshëm!

0 22

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar të vetët, ku shprehet se nuk ka të paprekshëm. “Çdokush në radhët tona që me drejtësinë ka një llogari të hapur me drejtësinë, derën e kësaj partie e ka të mbyllur”, tha Rama .

“I kam dhe i kemi mbështetur të gjithë vendimet e SPAK. Pa asnjë koment tjetër përveç inkurajimit të veprimtarisë hetimore. E kemi bërë të qartë dhe kemi treguar se për ne nuk ka të paprekshëm. Çdokush në radhët tona që me drejtësinë ka një llogari të hapur, derën e kësaj partie e ka të mbyllur”, tha Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.