Kundërpërgjigje ndaj luftës në Ukrainë, Parlamenti Evropian ndalon lobistët rusë

0 28

Lobistët rusë janë ndaluar të hyjnë në Parlamentin Evropian. Kështu thotë kryetarja e Parlamentit Europian

“Evropianët duhej të mbroheshin nga ndikimi dhe propaganda e Kremlinit për luftën në Ukrainë”, tha Roberta Metsola në Twitter.

“Me hyrjen në fuqi menjëherë, përfaqësuesit e kompanisë ruse nuk lejohen më të hyjnë në BE”, tha Metsola, raporton BBC.

Leave A Reply

Your email address will not be published.