Kuvendi i Shqipërisë nismë për të ndihmuar Ukrainën, mblidhen para për t’i dërguar tek qytetarët që po vuajnë pushtimin rus

0 45

Kuvendi i Shqipërisë ka ndërmarrë një nismë për të mbledhur ndihma për Ukrainën.

Në një ambient në hollin e Kuvendit është vendosur një kuti e rrethuar me flamurin ukrainas.

Në këtë kuti, kanë nisur të mblidhen dhe ndihmat e para, nga 200 lekë të reja në 50 euro.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.