Letrat e OFL-së për pasurinë, 120 emrat që SPAK ka dërguar në gjykatë

0 121

Një listë emërore e prokurorisë së Posaçme SPAK, jep detaje për personat që Operacioni Forca e Ligjit u ka dërguar formularin e vetëdeklarimit dhe që po përballen aktualisht në gjykatë me kërkesat për sekuestrimin e pasurisë. Kjo listë përmblidhet nga periudha 1 janar 2020 deri në 31 gusht 2020 dhe vjen si rezultat i bashkëveprimit të punës mes prokurorëve të SPAK dhe oficerëve të OFL-së. Përgjatë periudhës 8 mujore, SPAK ka dorëzuar në gjykatë 67 kërkesa për sekuestrim pasurie, ku duke futur dhe rrethin familjar e shoqëror të subjekteve numri shkon në 122 persona që po verifikohen në gjykatë për sa i përket sekuestrimit të pasurive.

Lajmi i marrë nga /Shqiptarja.com/

Emrat

Korado Geshtenja
Gjergj Geshtenja
Gentjan Funiqi (Doçaj)
Lush Martini
Artan Doçaj
Dile Doçaj
Ardian Doçaj
Mateo Doçaj
Martin Bleta
Durim Bami
Saimir Taullau
Dashamir Gjoka
Leonard Hajri
Altin Hajri
Lulzim Berisha
Edlir Hysenaj
Emiljan Hysenaj
Edlir Hysenaj
Mbarime Hysenaj
Xhile Hysenaj
Alberto Riza Kochsiek alias (Lame)
Nina- Natasha Kochsiek
Ervis Canka
Xhevdet Troplini
Bledin Doçi
Elvis Doçi
Fatos Gjura
Eduart Gjura
Gazmend Mahmutaj
Behar Mahmutaj
Bujar Maksuti
Behije Maksuti
Kreshnik Budlla (Farruku)
Marçelo Kuqo
Aleksander Kuqo
Irakli Kuqo
Orges Jahelezi
Elvis Ponari
Eduart Ponari
Petro Ngucaj
Elsid Avduli
Gelsiano Camaj
Eduart Selimi
Blendi Selimi
Ilir Tafa
Suad Meoniçi (Shpetim Gashi, Shpetim Mernica)
Ilir Markvukaj
Leonard Hoxha
Ilir Hoxha
Eduart Nazari
Klodjan Nikolla
Sokol Hila
Haki Hila
Shkelqim Sharra
Ervis Musta
Hergys Musta
Xhavit Vulka
Emiljano Vulka
Marlglen Çomani
Klaudjo Beca
Marenglen Beca
Zamira Gjongecaj
Sokol Verushi
Gazmir Kosiqi
Frederik (Ferdinant) Arifi
Valbona Horanlli
Nazmi Gaba
Adriatik Gaba
Damiano Koçi
Larisa Koçiu (Koçi)
Eldi Çala
Eduart Xhezo
Edmond Belaj
Nikollaq Sina
Artur Vela
Gentian Malindi
Alban Malindi
Demokrat Hoxha (Sinjari)
Real Osmani
Endrit (Endrik) Lluka
Ervis Canka
Stefan Canka
Dafine Canka
Abdyl Canka
Aleko Canka
Albert Balla
Fotaq Dani
Ervis Musta
Skender Musta
Astrit Keçi
Mirela Keçi
Rexhina Keçi
Nadija Keçi
Emiljano Shullazi
Fejzi Kodra
Marjeta Kodra
Geno Lena
Emilian Shega
Erjon Koxha
Emine Shega
Rustem Koxha
Gentian Hoxha
Petrit Shega
Orgest Balla alias Artur Balla
Gazmir Kosiqi
Ismail Kosiqi
Iridian Kosiqi
Zaim Tafa
Tefta Tafa
Elisabeta Asanbejlli
Erion Tafa
Zamira Gjongecaj
Klaudjos Dervishi
Ilir Oshafi
Shkendije Oshafi
Safet Oshafi
Flora Oshafi
Ramazan Oshafi
Lindur Oshafi
Antoneta Oshafi

Leave A Reply

Your email address will not be published.