Lidhja Rinore Ambientaliste: Rama jeton me princët dhe si princ, shqiptarët i trajton si skllevër elektoralë

0 43

Kreu i PAA, Agron Duka ka ndarë në rrjete sociale qëndrimin e Lidhjes Rinore Ambientaliste, në të cilën thuhet se kryeministri Edi Rama jeton me princët dhe si princ, kurse shqiptarët i trajton si skllevër elektoralë. ”E ardhmja e Shqipërisë është një vend demokratik, ndërsa ëndrra e Ramës është për të qenë “sulltani i madhërishëm” i një vilajeti në varfërim shpirtëror dhe ekonomik. Shqiptarët në 25 Prill do të votojnë pro ndryshimit dhe kundër RamSulltanit. Shqipëria ka mbi një shekull që i ka shpëtuar robërimit të sulltanëve”,-thuhet në deklaratën e Lidhjes Rinore Ambientaliste.

Qëndrimi i plotë

Lidhja Rinore Ambientaliste (LRA) falenderon princin e Emirateve të Bashkuara dhe i uron që t’i bëhet jeta diell për përkujdesjen e tij princërore për udhëheqësin e përjetshëm të shqiptarëve në varfërim të përhershëm.

E ardhmja e Shqipërisë është një vend demokratik, ndërsa ëndrra e Ramës është për të qenë “sulltani i madhërishëm” i një vilajeti në varfërim shpirtëror dhe ekonomik.

Shqiptarët në 25 Prill do të votojnë pro ndryshimit dhe kundër RamSulltanit. Shqipëria ka mbi një shekull që i ka shpëtuar robërimit të sulltanëve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.