LSI Durrës/Guri krah 22-vjeçarit që punon për të mbështetur familjen: Më 25 prill nis puna për zhvillimin e Shqipërisë

0 82

Drejtuesja politike e LSI-së në Durrës, Elona Guri na ka prezantuar me të riun e quajtur Shpendi, 22-vjeçari që ka mbaruar studimet e larta për Hoteleri-Turizëm dhe punon për të mbështetur familjen. Në mesazhin e saj, Guri nënvizon se 8 vite propagandë të “Rilindjes”, në Shqipëri sollën vetëm varfëri dhe shpopullim. ”Më 25 prill nis një kapitull i ri për Durrësin dhe mbarë vendin. ”Nis puna për zhvillim, standarde të mira jetese, punësim dhe krijim mundësish për rininë e cila meriton të jetë arkitekte e ideve të saj këtu, në Shqipëri, në shtëpinë tonë”,-shkruan drejtuesja e politike e LSI-së së Durrësit në facebook.

Postimi i plotë

Me Shpendin, në vendin e tij të punës. 22-vjeçarin i cili ka mbaruar studimet e larta për Hoteleri-Turizëm dhe punon për të mbështetur familjen.

Shpendi i bashkohet FITORES SË MADHE të 25 prillit. 8 vite propagandë të “Rilindjes” sollën vetëm varfëri dhe shpopullim.

Më 25 prill nis një kapitull i ri për Durrësin dhe mbarë vendin. Nis puna për zhvillim, standarde të mira jetese, punësim dhe krijim mundësish për rininë e cila meriton të jetë arkitekte e ideve të saj këtu, në Shqipëri, në shtëpinë tonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.