MATURA 2022/ Mbi 33 mijë maturantë i nënshtrohen sot provimit me zgjedhje

0 19

Këtë të premte, 24 qershor, do të zhvillohet provimi i katërt të Maturës Shtetërore.

Mbi 33 mijë maturantë do t’i nënshtrohen sot provimit të lëndës me zgjedhje.

Provimi nis në orën 10:00 dhe mbyllet në 12:30.

Përpara se të futen në provim nxënësit duhet të paraqiten në qendrën e testimit, 1 orë e 30 minuta para dhe me mjet identifikues me vete si dhe mjetet shkollore të nevojshme.

Në disa shkolla janë vendosur bllokues valësh në mënyrë që të shmanget kopja me telefon si dhe ka detektorë në hyrje për të zbuluar çdo aparat që mund të tentojnë të fusnin nxënësit.

Më datë 9 qershor maturantët dhanë provimin e gjuhës së huaj, më datë 11 qershor iu nënshtruan provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë ndërsa më 17 qershor maturantët dhanë provimin e matematikës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.