Mbledhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Edi Paloka zgjidhet kryetar

0 49

Edi Paloka është zgjedhur kryetar i Këshillit Kombëtar të PD-së.

211 anëtarë kanë votuar, Eleina Qirici mori 79 vota dhe Edi Paloka mori 132 vota.

Leave A Reply

Your email address will not be published.