”Më kishte mbaruar letra higjenike”/Policia gjobit djalin e ish-kryeministrit: S’ka akt të botuar në fletore zyrtare

0 84

Mbrëmjen e së enjtes nisi ora e re policore, 20:00-06:00. Gjobave nuk i ka shpëtuar as djali i ish-kryeministrit Aleksandër Meksit, Redoni i cili kishte dalë nga banesa pas orës 20:00. Përmes një postimi në facebook, Meksi ka publikuar dhe fletën e gjobës, shoqëruar me një status ironik, ku thotë arsyen pse ishte në rrugë gjatë orës policore. Ndër të tjera, në fletën e gjobës ai ka lënë edhe një shënim ku thuhet ”Nuk ka asnjë akt të botuar në fletore zyrtare”. Kjo nuk është hera e parë më Meksi gjobitet nga Policia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.