Në radhë për ushqim në temperatura deri në -14 gradë (FOTO)

0 85

Në mes të pandemisë nga Covid-19, dhe temperatura që arrijnë deri në -14 gradë celcius, qindra të pastrehë  presin radhën për të marrë ushqim.

Fotografitë e shpërndara në internet dhe të bëra në Glasgow të Skocisë, tregojnë radhët e gjata të njerëzve në mes të stuhisë së borës.

Autoritetet paralajmërojnë që gjërat do të përkeqësohen edhe më shumë, pasi numri i personave që regjistrohen për ushqim falas nga komuniteti, po rritet shumë. Numri i njerëzve që marrin ushqim falas është dyfishuar që nga fillimi i pandemisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.