Nën brohorima, Macron mban fjalimin e fitores

0 53

Presidenti i rizgjedhur për një mandat tjetër 5-vjeçar, Emannuel Macron mbajti fjalimin e tij të fitores në podiumin e Kullës Eiffel.

Macron mbërriti i shoqëruar nga gruaja e tij Brigitte, nën tingujt e himnit evropian (Beethoven’s Ode to Joy).

Fillimisht ndaloi dhe përshëndeti mbështetësit duke i shtrënguar duart.

Në fjalën e tij ai falënderoi popullin francez dhe ata që e mbështetën.

“Shumica prej nesh kanë zgjedhur të më besojnë mua,” thotë ai.

Mbështetësit thërrisnin “dhe një dhe dy dhe pesë vjet të tjera”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.