Nën masa të rrepta sigurie, Kadri Veseli mbërrin në shtëpi

0 60

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka arritur në shtëpinë e tij në Mitrovicë.

Para shtëpisë janë parë bashkëshortja e Veselit, Violeta Veseli dhe fëmijët. Ardhja e Veselit në Kosovë po përcillet me masa të rrepta sigurie.

Dhomat e Specializuara të Hagës ia kanë lejuar Veselit vizitën në Kosovë pasi të premten e javës së kaluar, atij i vdiq nëna, Ajshe Veseli.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.