Nga Rihanna te Marta Riesco, cilat janë të dashurat e Benzema ndër vite?

0 48

Karim Benzema është një nga futbollistët e modës. Por jashtë fushës, jeta e tij është gjithashtu interesante për shkak të numrit të madh të femrave me të cilat ai ka qenë i lidhur, shkruan Sport.

Dëshironi të dini se cilat janë ato vajza që kanë mundur të kenë diçka me francezin?

TË GJITHA FEMRAT ME TË CILAT KARIM BENZEMA KA QENË NË LIDHJE

Sara Williams është një nga rastet më famëkeqe, sepse një 21-vjeçar atë kohë, Karim Benzema filloi të takohej me tenisten kur ajo ishte vetëm 15 vjeç.

Zahia Dehar është një tjetër nga femrat me të cilat ai ka pasur lidhje, një grua e cila më parë iu përkushtua botës së skortit.

Manon Marsault, një grua e re me të cilën ai pati një lidhje në vitin 2013.

Samira Jalil, modelja e cila ishte e përfshirë me shumë futbollistët.

Jacqueline Mello, ish e dashura e Samuel Et’o.

Rihanna, Në një lidhje të shkurtër gjatë gjithë vitit 2014.

Dhe sigurisht, Marta Riesco, në 2014, megjithëse nuk u konfirmua kurrë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.