PD: Të ngrihet komisioni për hetimin e abuzimeve të shitblerjes së energjisë

0 46

Grupi parlamentar i Partisë Demokratike është mbledhur ditën e sotme në selinë blu.

Duket se grupi ka marrë një vendim për ngritjen e një komisioni të posaçëm për abuzimin me shitblerjen e energjisë elektrike dhe krizën e krijuar në sistemin energjitik.

Vendim i grupit te PD: Pas Komisionit për investimet strategjike, grupi vendos që do të paraqes një kerkese per ngritjen e nje komisioni te posaçem parlamentar për abuzimet me shitblerjen e energjisë elektrike dhe krizen e krijuar ne sistemin energjitik. Për këtë ngarkohen deputet Helidon Bushati, Lefter Gështenja dhe anëtarët e PD në Komisionin e veprimtarive prodhuese.

Leave A Reply

Your email address will not be published.