Përleshje fizike mes policisë dhe qytetarëve në Berat

0 144

Në qytetin e Beratit ka përleshue fizike mes forcave të policisë dhe protestuesve. Mësohet se ka shumë të arrestuar.

Ndërkohë në Durrës qindra veta kanë bllokuar autostradën Durrës-Tiranë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.