Presidenti Biden këput një lule dhe ia dhuron gruas së tij (FOTO)

0 176

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden shfaqet siç nuk e keni parë kurrë më parë, një romantik dhe i ndjeshëm, teksa i dhuron së tij Jill një lule, duke fituar zemrat jo vetëm të amerikanëve.

Biden i cili kremtoi 100 ditët e tij të para në detyrë, këputi një lule pambuku nga lëndina gjatë një ndalese në udhëtimin e tij në Xhorxha dhe ia dha gruas së tij para se të hipte në helikopterin e tij. Legjenda thotë se me lule pambukun mund të mendosh një dëshirë, ose të zbulosh një gënjeshtër.

Elegant, modest dhe i thjeshtë, Joe Biden u përkul për tokë duke habitur të gjithë. Ai u tërhoq nga një lule pambuku, (e cila rritet spontanisht kudo), ndoshta i lidhur me kujtimet e fëmijërisë dhe nuk hezitoi ta merrte atë për Jill e tij i cili, i mbuluar fytyrën me maskë, ai nuk mund ta përfundonte ritualin bestyt, duke fryrë petalet e saj.

Lulja e pambukut ka shumë veti medicinale, por mbi të gjitha një kuptim simbolik (forcë, shpresë, besim) aq sa i atribuohen fuqi magjike, duke e bërë atë një burim frymëzimi për legjendat e ndryshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.