Presidenti Meta në Durrës, në promovimin e librit ”Vlerë e jetuar”

0 83

Presidenti Ilir Meta ka marrë pjesë sot në promovimin e librit “Vlerë e Jetuar”. Në takim merrnin pjesë sipërmarrësi i suksesshëm shqiptaro-italian, Lorenc Goga dhe pedagogia e ekonomisë, Ada Spiru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.