Prezantohet programi IPARD lll në Shqipëri, Rama: 146 milionë euro do të financohen për bujqësinë dhe zonat rurale

0 24

Është prezantuar këtë të mërkurë programi IPARD III në Shqipëri. Ky program do të financojë 146 milionë euro për zhvillimin e bujqësisë dhe zonave rurale shqiptare.

I pranishëm në këtë takim është edhe kryeministri Edi Rama.

“LAJMI I MIRË. Prezantohet programi IPARD III në Shqipëri që do të financojë 146 milionë euro për zhvillimin e bujqësisë dhe zonave rurale shqiptare”, shkruan Rama bashkangjitur videos së publikuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.