Probleme me qarkullimin e gjakut dhe mbajtjen e lëngjeve? Ushqimet që do t’ju shërojnë

0 45

Shumë nga problemet tona të përditshme janë për shkak të qarkullimit të dobët të gjakut dhe mbajtjes së lëngjeve.

Shkaqet lidhen me zakonet e të ngrënit, nivelin e aktivitetit fizik, periudhat si shtatzënia dhe menstruacionet tek gratë, por edhe me gjendje specifike shëndetësore apo mjekim.

Në fakt, qarkullimi i dobët i gjakut por kryesisht i limfës, mund të çojë në mbajtjen e lëngjeve, që shpesh shoqërohet me celulit.

  • Bananet
  • Farat e lulediellit, farat e kungullit, farat e susamit, farat e lirit ose chia
  • Avokado
  • Algat e deti
  • Pluhur i pastër kakao
  • Rrepkat
  • Brokoli
  • Karotat
  • Domate
  • Kungull

Leave A Reply

Your email address will not be published.