Propozimet e PD për kandidatit për president, del lista përfundimtare

0 53

Është zbardhur lista përfundimtare me 8 emrat e propozuar nga grupi i PD për kandidatin për president.

Në mbledhjen e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike deputetët kanë propozuar emrat e tyre për kandidatin për president.

Fillimisht u propozuan 10 emra, por pas disa diskutimeve u vendos lista me 8 emra duke u përjashtuar Jorida Tabaku dhe Lajla Përnaska.

Propozimet e grupit të PD që do kalojnë në diskutim të thelluar:

Leonard Demi
Arben Çejku
Dritan Demiraj
Visar Zhiti
Rexhep Uka
Halim Kosova
Dashamir Shehu
Leka Zogu

Leave A Reply

Your email address will not be published.