Publikohet data kur dalin përgjigjet e llotarisë amerikane

0 40

Publikohet data kur dalin përgjigjet e llotarisë amerikane.

Faqja zyrtare e DV-Programm ka shkruar se fituesit e kësaj lotarie do të dalin këtë të shtunë, më 7 maj 2022.

“Regjistruesit e DV-2023 mund të fusin numrin e tyre të konfirmimit duke filluar nga mesdita (EDT) 7 maj 2022. Aplikuesit e DV-2023 duhet të ruajnë numrin e tyre të konfirmimit të paktën deri më 30 shtator 2023”, thuhet në faqen zyrtare zyrtare të Lotarise Amerikane.

Periudha e aplikimeve për Programin e Vizave DV-2023 ishte midis 6 tetorit 2021 dhe 9 nëntorit 2021.

Mjaft shqiptarë aplikojnë çdo vit për vizë amerikane.

Leave A Reply

Your email address will not be published.