Rama iu përgjigjet kritikëve: Ballkani i Hapur nuk do të ndalet sepse e ardhmja nuk ndalet dot

0 20

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se “Ballkani i hapur nuk do të ndalet”.

Rama: Kushdo është kundër Ballkanit të Hapur është në të drejtën e vet që as mos të shohë, as mos të dëgjojë dhe as mos të kuptojë se kjo nismë nxit paqen, bashkëpunimin, integrimin dhe e përshpejton Procesin e Berlinit! Ballkani i Hapur nuk do të ndalet sepse e ardhmja nuk ndalet dot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.