Rama: Kemi gati pasaportën dixhitale të vaksinimit anti-covid

0 127

Kryeministri Edi Rama, gjatë konferencës me gazetarët me fokus ekonominë, ndër të tjera bëri me dije se vendi ynë ka gati pasaportën dixhitale të vaksinimit anti-covid. Kjo është si një formë përgatitjeje nëse vendet e tjera e vendosin kusht udhëtimi. “Ne disponojmë falë revolucionit dixhital kemi një sistem që garanton transparencë dhe kemi pasaportën dixhitale të vaksinimit, duke u përgatitur për rastet kur vaksinimi të kthehet në kusht për udhëtimet jashtë vendit”, tha Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.