Rama ndan lajmin e mirë për shqiptarët e Kretës e Rodos në Greqi: Janë pajisur me pasaporta

0 20

Kryeministri Edi Rama ka ndarë një lajm të mirë për shqiptarët që jetojnë në ishujt Kretë e Rodos, në Greqi.

Sipas kryeministrit ata janë pajisur me pasaporta dhe karta identiteti pranë vendbanimit të tyre duke u kursyer kohë dhe para, pa qenë e nevojshme të udhëtojnë në Athinë ose vendlindje.

“Janë pajisur me pasaporta dhe karta identiteti pranë vendbanimit, shqiptarët në ishujt Kretë e Rodos, duke u kursyer atyre kohë dhe para, pa qenë e nevojshme të udhëtojnë në Athinë ose vendlindje

*foto nga momentet e punës nga Ambasada Shqiptare në Greqi, që mundësoi të gjithë shërbimet konsullore

#TëBashkuarJoTëNdarë

#ShqipëriaEArdhmjaJonë

#SkaKohëPërPushim”, shkruan Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.