Rama: Presidenti i ri nuk do të jetë nga grupi i PS

0 48

Pas përfundimit të mbledhjes së kryesisë së PS, kryeministri Edi Rama është shprehur se presidenti i rik nuk do të jetë nga radhët e PS.

Rama u shpreh se është një vendim i konsoliduar dhe dakortesuar se presidenti i ri nuk do të jetë nga Grupi Parlamentar i PS.

Nuk e kuptoj se çdo me thënë të votuarit. Ne kemi bërë propozimet. Ajo çka kemi thënë publikisht dhe sot në mbledhjen e kryesisë është një vendim i konsoliduar, është se kandidati/tja nuk do të jetë nga grupi parlamentar i PS.- tha Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.