Rusia vendos sanksione për 287 deputetë britanik

0 51

Ministria e Jashtme e Rusisë ka vendosur sanksione ndaj 287 deputetëve të dhomës së ulët të parlamentit të Britanisë, të njohur si House of Commons, raporton “The Guradian”, e cila i referohet agjencisë ruse të lajmeve Interfax

Personat, që tashmë e kanë të ndaluar të futen në Rusi, thuhet se “kanë pasur rol aktiv në vendosjen e instrumenteve për sanksione anti-ruse në Londër, dhe të kontribuojnë në histerinë rusofobe në Britani”.

Agjencia ruse e lajmeve ka thënë se në bazë të reciprocitetit, pasi Britania sanksionoi 386 deputetë të Dumas së Rusisë, Federata e Rusisë ka vendosur në listën e sanksioneve 287 parlamentarë britanikë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.