Scholz, Macron dhe Draghi në Ukrainë, bien sirenat e alarmit

0 15

Sirenat e sulmit ajror në Kiev ndërsa liderët evropianë mbërrijnë në kryeqytetin e Ukrainës

Sirenat e sulmit ajror u dëgjuan në Kiev ndërsa liderët e Francës, Gjermanisë dhe Italisë mbërritën në kryeqytetin ukrainas të enjten në mëngjes.

Sirenat nuk do të thonë se ka pasur një sulm, por ato shpesh tingëllojnë si paralajmërim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.