Shqipëria në pritje të negociatave me BE në qershor, Komisioneri Oliver Varhelyi viziton Tiranën

0 41

Komisioneri i BE-së për zgjerimin, Oliver Varhelyi viziton Tiranën më 28 prill në kuadër të një turi takimesh në rajon.

Vizita e tij vjen para se shtetet e Bashkimit Europian të marrin një vendim në qershor për Konferencën e Parë Ndërqeveritare të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Sipas axhendës së zyrtarit europian, Siç bëhet e ditur në axhendë, Varhelyi do të vizitojë përveç Shqipërisë, Bullgarinë, Kroacinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.