“S’mban më ujë pilafi”, nis protesta për çmimet në Tiranë, pjesëmarrje e ulët

0 31

Ka nisur protesta kundër rritjes së çmimeve në Tiranë nën sloganin “Nuk mban më ujë pilafi”. Ndryshe nga protestat e shkuara pë rritjen e çmimeve dhe naftës, këtë herë pjesëmarrja duket shumë më e ulët.

Ata pak protestues që janë mbledhur janë nisur nga Sheshi Skënderbej në drejtim të Kryeministrisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.