Tabaku i kërkon llogari Ramës: Ku janë 200 mln euro për rrugët? Sot për inceneratorët duhet të kishim dikë para drejtësisë

0 21

Tabaku: Unë nuk e shoh realitetin me sytë e vartësve. Kardhiq delvinë, një projekt që nisi me 5 dhe perfundoi nme 6.7 mld është e papranueshme. Uran e Bunës e lë shkodren jashtë vemendjes, heq atraksionet, dhe cdo gje e shkodres del në plan te dyre.

Karburanit është vendisur një takes qarkulliumi, 200 mln euro shtesë ku shkojnë. Janë 5 kompani që nuk po I hedhin në rrugë.

Inceneratorët: sot për atë 430 mln euro duhet të kishim dike para drejtësisë, pa asnjë llogaridhënie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.