“Takim i shumëpritur”, kryeministri Rama zbulon se çfarë do të ndodh më 17, 18 dhe 19 qershor

0 42

Në datat 17-18-19 qershor në vendin tonë të organizohet takimi i botës automotive. Lajmi është bërë me dije nga kreu i qeverisë Edi Rama.

Ai shkruan në një status në rrjetet sociale se ky takim do të sjellë risi dhe teknologji moderne të ditëve të sotme deri te nostalgjia e viteve më të largëta.

“17-18-19 Qershor në Shqipëri organizohet takimi i shumëpritur i botës automotive. Nga risitë e teknologjia moderne e ditëve të sotme, deri tek nostalgjia ndër viteve të largëta”, shkruan Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.