Të gjithë në pritje për emrin e presidentit të ri? Ben Andoni bën parashikimin: Nuk do jetë një socialist

0 15

Gazetari Ben Andoni ka folur rreth zgjedhjes së presidentit të ri nga Partia Socialiste.

Andoni tha se Partia Socialiste e ka konfirmuar se presidenti i ri do të jetë pjesë e aleatëve, duke shtuar se do të ketë president nga socialistët, por jo i tillë.

“Ka konfirmuar deri tani, do të jetë pjesa e aleatëve. Unë mendoj që do të do kemi president nga socialistët, por jo socialist. Dhe besoj që kjo është gracka që Rama, të përgatit për tu kapur”, tha Andoni.

Ai u shpreh se rikthimi i Edi Ramës nga Neë Yorku dhe veprimet që bëri në lidhje me proceduarat e zgjedhjes së presidentit, i ngjasojnë “Formula një”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.