“T’i japim përgjigje popullit”, Ulsi Manja: Ku janë rezultatet e Reformës në Drejtësi

0 41

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja në një konferencë për mediet u shpreh se nuk mund të rrezikohen aspiratat e shqiptarëve për drejtësi të pavarur për shkak sepse drejtësia e re heziton të kryejë funksionet kushtetuese dhe ligjore. Sipas ministrit, reforma në drejtësisë duhet t’i kthejë përgjigje qytetarëve sepse ata kanë nevojë të dëgjojnë vetëm të vërtetat.

Manja: Kushtetuta dhe ligji i ka garantuar pavarësinë, trajtimin financiar por nuk ndërhyjmë në pavarësinë e tyre. Tani është koha, jo ne, qytetarëve shqiptarëve t’i kthejnë mbrapsht me hetime të pavarura, objektive zbardhjen e së vërtetës. T’i japin përgjigje. Kjo është ajo për të cilën ne kemi ngritur zërin dhe do të vazhdojmë ta ngrenë.

Do t’i mbështesim pafundësisht por secili nga institucionet, drejtësia e pavarur punën e vet. Si thotë populli, shumë e mirë kjo reforma, por u janë rezultatet kësaj reforme? Se atë presin këta qytetarët që janë përjashta. Rezultatet e reformës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.