Treni që do të udhëtojë me 1000 km/h (VIDEO)

0 129

Kompania spanjolle Zeleros ka prezantuar ditët e fundit trenin që mund të udhëtojë me një shpejtësi prej 1000 km/h. David Pistoni, themelues dhe drejtor i kompanisë, thotë se ky tren do të ketë zero ndotje për ambientin, pasi bëhet fjalë për një mjet transporti totalisht elektrik. “Avancimet e mëdha teknologjike të viteve të fundit kanë lejuar që të bëhet realitet një projekt për të cilin ka 200 vite që flitet”, deklaroi Pistoni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.