U largua nga posti i kancelares, Angela Merkel merr “ofertën” e parë për punë

0 39

Angela Merkel tashmë ka më shumë kohë të lirë pas largimit nga posti i kancelares. Ajo ka marrë një propozim nga Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres.

Guterres i ka ofruar asaj postin e drejtueses së një organi këshillues. Megjithatë, sipas mediave gjermane, “Focus” dhe “Bild”, nuk ka shumë shanse për të rënë dakord.

Sipas Agjencisë Gjermane, Merkel nuk i është përgjigjur ende propozimit që i është bërë. Zyrtarisht, përfaqësuesit e OKB-së nuk pranuan të komentojnë mbi propozimin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.