Vaksinimi në Vlorë, bluzat e bardha shkelin masat anti-covid

0 129

Çdo dië mesazhet e institucioneve në vend janë për respektim të masave anti-Covid, distancimin social etj, por pamjet që vijnë nga Vlora tregojnë krejt të kundërtën.

Në Pallatin e Sportit “Flamurtari”, pritet të nisë vaksinimi i mjekëve dhe infermierëve të qendrave shëndetësore të Vlorës, Tepelenës, Përmetit, Lushnjes.

Grumbullim masiv personash, mosrespektim i distancimit social, detaj që është vënë re edhe në qytete të tjera ku po kryhet procesi i vaksinimit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.