Zbulohen emrat, ja kush janë kandidatët për sekretariatet në PD

0 28

Zbulohen emrat e propozuar si kandidatë për Sekretariat dhe Organizatat në Kryesinë e PD.

Selia e Pd-godina

Organizata partnere

Ilirjana kucana
Megi Balliu

Për transparencën dhe luftën kundër korrupsionit

Ledina mandia
Andia Pustnia

Sekretari për të drejtat e njeriut

Elda Hoti

Bislim Ahmetaj

Sekretari për orgazimin

Ervin Minarolli

Aurel Bylykbashki

Sekretari për integrimin

Edmond Spaho

Lediana Fratari

Marrëdhënie me publikun

Jola Hysaj

Sara Bodo

Për të përndjekurit

Indrit Hoxha

Bedri Blloshmi

Leave A Reply

Your email address will not be published.