Zgjedhja e Presidentit të ri, grupi i PS-së del me vendimin e rëndësishëm pas negociatave me PD-në

0 20

Pas takimit të djeshëm me përfaqësuesit e PD-së, grupi parlamentar i PS-së, deklaron se nëse opozita nuk sjell emrat për Presidentin e ri të Republikës me firma mbështetëse në këto 2 raunde, në raundin e katërt do të propozojë PS.

“Dy ditë më parë kemi rënë dakord që në raundin e dytë dhe të tretë ne nuk do propozojmë kandidat dhe i takon opozitës të propozojë. Propozimi për President duhet të vijë dhe me firma mbështetëse nga opozita. Nëse presidenti nuk zgjidhet në këto dy raunde, në raundin e katërt do të propozojmë ne. Takimi ka qenë publik dhe kjo është dakordësuar në prani të mediave”, shprehet grupi i PS.

Më 18 maj kjo kërkesë u pranua nga kreu i grupit parlamentar demokrat, Enkelejd Alibeaj, që tha se nëse do të ketë shkelje të rregullave, do të konsiderohet shkelje e marrëveshjes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.